Pelagia

Nature & Environment AB

Vi levererar konsultbaserade lösningar inom naturmiljöområdet. Vår kompetens omfattar hela naturmiljöspektrat.

våra tjänster

 

 

Pelagia växer!

Tack vare stadigt ökande uppdrag in behöver vi bli fler. Är du nyfiken på oss och har en relevant profil inom något av de affärsområden vi verkar inom? Kanske jobbar du som konsult redan idag och vill fortsätta med det utan att jaga debiterbar tid? Vi söker duktiga medarbetare löpande och kanske har du vad vi söker just nu! Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Intresserad? Kontakta mig peder.larsson@pelagia.se  så tar vi diskussionen vidare över en digital kaffekopp.

 

Erfaren naturmiljökonsult med terrester inriktning

Är du sugen på att inta en nyckelroll i naturmiljöarbetet i några av norra Sveriges största exploateringsprojekt? Har du flera års erfarenhet av att arbeta med tillståndsprocesser och bemästrar terrestra naturmiljöfrågor? Om du dessutom vill arbeta som konsult tillsammans med prestigelösa experter inom allt från bottenlevande organismer till örnar då kan du vara den vi söker. 

Vi kan erbjuda dig en plats i vårt team som arbetar med tillståndsprocesser. Artskyddsutredningar, Natura 2000-utredningar, naturvärdesinventeringar och fågelinventeringar ingår ofta i dessa processer och den vi söker ska trivas i rollen som spindeln i nätet för att uttrycka det begripligt. Kanske är du själv expert på någon av dessa typer av utredningar och/eller har förmågan att hålla ihop de olika delarna och driva projekten framåt. Du driver projekten framåt genom god kommunikation både med dina kollegor inom projekten och genom god dialog med kunden.

 

Pelagia är ett konsultföretag med huvudkontor i Umeå. Rätt person kan även finnas på annan ort då våra uppdrag är spridda i landet och vi vid det här laget nästan kan titulera oss experter på teamsmöten.
Hos oss är det skyhögt i tak och vardagen består av frihet under ansvar. Våra tjänster karakteriseras av hög servicegrad, flexibilitet, en gedigen kunskapsbank och ett prestigelöst såväl som lösningsorienterat förhållningssätt. Idag består vi av drygt 30 medarbetare med kompetenser som spänner över en mängd naturmiljödiscipliner. Hos oss ligger fokus på att tillsammans uppnå ett bra slutresultat med hög kvalitet för kunden. Vi tror att vi uppnår det bäst genom att samarbeta mot ett gemensamt mål där fokus ligger på kvalitet och god arbetsmiljö. På Pelagia mäter vi inte våra konsulters framgång i debiterbar tid utan det gemensamt uppnådda resultatet är det som är viktigast. En konsultroll på Pelagia är en roll du trivs i samtidigt som du har ett fullspäckat privatliv.

 

 

                 
Ansök här

                         

Namn*
Födelseår *
Bostadsort
E-postadress*
Mobiltelefonnummer*
Bifoga personligt brev * (Endast Word,PDF)
Bifoga CV * (Endast Word,PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2022 Pelagia Nature & Environment AB
Information om cookies