Jobba hos oss
på Pelagia

Vi brinner för naturmiljö och letar ständigt efter likasinnade individer som vill göra skillnad på riktigt.

Hos oss är det högt i tak och vardagen består av frihet under ansvar. Det viktiga för oss är arbetet som utförs och vi använder därför inte debiteringsgrad som verktyg i vår uppföljning

Att jobba på Pelagia

Pelagia representerar en arbetsplats där medarbetaren gillar sitt jobb och har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Hos oss får du möjligheten att leva ut det du brinner för och samtidigt arbeta i ett avslappnat arbetsklimat där alla är välkomna.

Bred kompetens

Vi är specialister inom hela naturmiljöområdet och varje anställd har sin specifika kunskap inom akvatiska och terrestra områden. Vår styrka är vår bredd och därför söker vi fler medarbetare med specifik kunskap inom naturmiljöområdet

Lediga tjänster

Intresserad av att jobba hos oss?

Tack för ditt intresse! Just nu har vi inga lediga tjänster ute, men vi är alltid intresserade av trevliga och kompetenta personer och rekryterar löpande. Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan.

Vi vill gärna jobba med dig

Om du är intresserad av att jobba med oss så hör av dig genom att antingen skicka in en spontanansökan via formuläret här bredvid eller så hör du av dig direkt till peder.larsson@pelagia.se så tar vi diskussionen vidare över en digital kaffekopp!